Registriraj se sada

Izgubili ste svoj račun?

Vratite račun

Registriraj se
sada!
- ili –
Prijava s Facebook

Plemena - strateška igra

Plemena je popularna srednjevjekovna mobilna i igra za preglednike s milijunima igrača diljem svijeta te povješću koja se proteže na više od 10 godina. Priključi se sada i vladaj svojim selom!

Recite mi više

Prati nas na:

Plemena novosti

Kako bi vi a i vaše jedinice imali malo odmora i mira tijekom praznika, u dva navrata ćemo onemogućiti napadanje drugih igrača - svi napadi na nekog igrača biti će zabilježeni samo kao posjeta u periodima od:

Božić: 24.12. u 00:00:01 do 26.12 u 18:00

Nova godina: 31.12. u 00:01 do 1.1., 23:59:00

Ugodne i blagoslovljene blagdane vam želimo!

U ovomjesečnoj epizodi InnoGames TV, Product Marketing Manager Tobias će vam pokazati novu početnu stranicu igre, te vam pokazujemo potpuno novu igru: Elvenar.

Gordon iz Tribal Wars 2 će vam dati prvi pogled na novu Android App a Forge of Empires i Grepolis pokazuju svoje nove zimske događaje. I na kraju, ne i najmanje važno, možete vidjeti najveći Game Jam u Njemačkoj, ovdje u našem sjedištu u Hamburgu.

Provjerite epizodu za Prosinac i javite nam svoje dojmove na forumu! Voljeli bi čuti vaše komentare!

više
 • O Plemenima

  Plemena su online strateška igra smještena u Srednji vijek u zaraćenom svijetu. Kako bi preživjeli te na kraju dominirali svijetom, morate izgraditi svoje selo i vojsku, skupiti snage i zajednički se boriti protiv drugih igrača. Postanite snažni i slavni!

  • Nadogradite vaše selo, pljačkajte i osvajajte protivnike kako bi povećali svoju snagu i prerasli u carstvo.
  • Osnujte pleme s drugim igračima i koordinirajte svoj napad i obranu
  • Napadajte i pljačkajte prije eventualnog preuzimanja tuđih sela
  • Igrajte ne samo u svojem pregledniku nego i u aplikacijama za našim mobilne uređaje ili tablete
  • Plemena su zabavila više od 50 milijuna igrača diljem svijeta

 • Mogućnosti u igri

  U mobilnoj i igri za preglednike Plemena, počinjete s jednim malim selom. Vaš zadatak je stalno nadograđivati ga i pretvoriti ga u veliko carstvo. Ukoliko primjenite uspješnu strategiju i sklopite savezništvo s drugim igračima, uskoro bi mogli biti član najmoćnijeg plemena na Svijetu. Novačenje vojeske i osvjanje drugih sela su bitni koraci na tom putu.

  • Jednostavna, no zanimljiva igra - izrazito multiplayer - strategija u stvarnom vremenu za mobilne uređaje i preglednike
  • Izgradite i proširite više od 15 različitih građevina
  • Unovačite vojsku sastavljenu od 12 različitih vrsta jedinica sa individualnim snagama i slabostima
  • Borite se ili surađujte s tisućama drugih igrača
  • Formirajte moćna plemena kako bi dominirali svijetom

 • Iskustvo na više platformi

  Plemena su počela kao klasična igra za preglednike, no ovih dana možete je igrati i kroz aplikacije na vašim iPhone, iPad ili Android uređajima. Ukoliko vam to ne odgovara, možete isprobati i našu verziju za mobilne preglednike. Na taj način ste u mogućnosti slijediti svoju strast za Plemenima bilo gdje i bilo kad.

  I što je najbolje: Sve ovo možete raditi sa istim računom u Plemenima. Samo zgrabite svoj mobilni uređaj i započnite!

 • Povijest Plemena

  Tri prijatelja u potrazi za zabavnom igrom koju bi igrali, razvili su Plemena 2003. godine. Postala je toliko popularna kroz godine da su uspjeli osnovati InnoGames GmbH kako bi slijedili svoju strast za online igranjem u potpunoj posvećenosti.

  Više od 10 godina kasnije, Plemena su i dalje vrlo aktivna i uspješna mobilna i igra za preglednike, te su postala klasik u igraćoj zajednici strateških igara.

  U Rujnu 2014 pokrenuta je i naša nova online igra Tribal Wars 2 te je također možete igrati. Neće zamijeniti original (Plemena), te ćemo i dalje nastaviti razvijati Plemena.

Registriraj se
sada!