Plemena

Plemena je browser igra koja se odvija u srednjem vijeku. Svaki igrač je vladar malog sela koje treba dovesti do slave i moći.

Slike iz browser igre:

Ruj 22, 13:45
Dragi igrači, uskoro otvaramo novi svijet - svijet 31. Svijet kreće 27.09.2017 u 11:00 sati, a novost je novi način na koji se može pobijediti - Runski ratovi. Više detalja o načinu na koji Runski ratovi funkcioniraju možete saznati na našem forumu.

Preregistracija je aktivirana, što vam omogućuje da se sa svoji prijateljima priključite svijetu i prije nego što je otvoren, a k tome ti će prijatelji biti u vašoj blizini kako bi mogli krenuti s osvajanjima u zajedničkom plemenu čim prije. Pozovite prijatelje i od 27.09. se vidimo na svijetu 31!
Ruj 02, 22:18
U epizodi InnoGames TV za rujan, Timon i Rike iz Elvenar tima otkrivaju novu co-op mogućnost: Fellowship Adventures. Ova co-op mogućnost daje priliku igračima da zajednički, kao tim, rade na tri razine nove karte s avanturom. Dodatno, Forge of Empire tim objašnjava promjene u njihovom godišnjem jesenjem događaju. I na kraju, Lead Community Manager Ricardo iz Tribal Wars 2 tima dijeli s nama novi dodatak završetku igre: Victory points.

Provjerite epizodu za rujan i javite nam se s vašim dojmovima!