Kontaktirajte podršku

Globalna pravila

§1) Opće informacije

 1. Pažljivo pročitajte sljedeća pravila i svakako ih se pridržavajte.
 2. Imajte na umu da se ta pravila odnose na sve aspekte i značajke igre i povezane usluge.
 3. InnoGames zadržava pravo promjene pravila u bilo koje vrijeme. Ako ih promijenimo, to ćemo najaviti na forumu i početnoj stranici Tribal Warsa.
 4. Imajte na umu da posebni, privremeni svjetovi mogu imati dodatna pravila i ograničenja. Ona će biti navedena na forumu i obavijesti o otvaranju svijeta.
 5. InnoGames ne preuzima nikakvu odgovornost za radnje ili komentare korisnika u igri ili na drugim platformama. Korisnički se sadržaj može ukloniti bez prethodnog upozorenja / obavijesti ili potrebe za navođenjem razloga ako se smatra da krši naša pravila.
 6. Ako postoje pitanja o bilo kojem dijelu pravila, propisa i ograničenja navedenih u ovim paragrafima, obratite se timu za podršku unaprijed.
 7. Ova pravila ne mogu pokriti sve moguće događaje. Tim za podršku može odrediti kazne u slučajevima koji nisu obuhvaćeni ovim pravilima.
 8. Molimo, uzmite u obzir da se osim naših pravila, uvjeti i odredbe također odnose na naše usluge te ih se mora uvijek pridržavati.
 9. Osoblje tima za podršku, osoblje za upravljanje zajednicom i zaposlenici InnoGames nikada neće tražiti zaporke računa.

2) Kodeks ponašanja

 1. Uvijek poštujte ostale članove ove zajednice. Sve interakcije s drugim igračima trebaju biti prijateljske i prikladne.
 2. Tim za podršku zadržava pravo kažnjavati ili blokirati igrače koji se ne ponašaju u skladu s pravilima iz igre i / ili povezanih usluga; ovisno o prekršaju bez prethodnog upozorenja ili obavijesti. Na blokade se možete žaliti samo putem sustava podrške.
 3. U slučajevima teških kršenja pravila ponašanja ili zlouporabe sustava podrške, osoblje tima za podršku može igrača koji krši pravila isključiti iz sustava podrške.
 4. Svaki je igrač dužan slijediti upute koje daje tim za podršku. Voditelj Zajednice (Community Manager) je najviša instanca ovlasti u svim pitanjima podrške. Njegova je odluka konačna.
 5. Sve što je napisano u igri ili u povezanim uslugama može se prijaviti i koristiti kao dokaz protiv igrača u žalbi ili drugim zahtjevima za podršku. Ako ste u nedoumici, tumačenje poruka pada na tim za podršku.
 6. Igračima je zabranjeno lažno predstavljati ili se pretvarati da su drugi igrači, član tima za podršku ili zaposlenik InnoGamesa.
 7. Zabranjeno je tvrditi da se poznajete s osobljem za podršku ili InnoGames zaposlenicima, kako bi prisilili nekog na bilo kakvo ponašanje.
 8. Nije dopušteno objavljivanje sadržaja bilo kakve komunikacije s timom za podršku ili drugim igračima bez njihovog potpunog pristanka.
 9. Igrači su dužni prijaviti informacije o pogreškama i bugovima timu za podršku čim ih otkriju ili saznaju o njima. Propust da to učinite odmah, pogotovo ako su stečene prednosti zbog greške / buga, može rezultirati kažnjavanjem.
 10. Korist od drugog igrača koji krši pravila može također dovesti do poduzimanja radnji protiv korisničkog računa. Igrači koji misle da su imali koristi od kršenja pravila moraju odmah kontaktirati tim za podršku.
 11. Zabranjeno je zatražiti radnje ili informacije koje se izravno ili neizravno odnose na vlasništvo nad računima ili ucjenjivati, dovesti u zabludu ili prijetiti igračima; kao i poticati na kršenja pravila na bilo koji drugi način.
 12. Čuvanje, dijeljenje, objavljivanje ili oglašavanje bilo kakvih informacija koje krše naša pravila u igri ili bilo kojoj povezanoj platformi strogo je zabranjeno.
 13. Strogo je zabranjeno korištenje bilo kakvih vanjskih ili drugih sredstava ili metoda za zaobilaženje pravila, blokadi ili tehničkih ograničenja u igri ili povezanim uslugama.

§3) Komunikacija i jezik

 1. U igri i bilo kojoj povezanoj platformi zabranjeni su izrazi, terminologija, mediji ili poveznice na sadržaj koji prikazuje, odobrava ili se poziva na politički ekstremne, pornografske, nasilne, seksualno eksplicitne, seksističke, uvredljive, zlostavljane, prijeteće ili nezakonite sadržaje. To uključuje cenzurirane ili na neki način izmijenjene inačice originalnog materijala.
 2. Igrači ne mogu koristiti prepoznatljive robne marke, zaštitne znakove i / ili zaštićena imena kao dio računa, profila, sela ili plemena.
 3. Korištenje igre ili povezanih usluga za izravno ili neizravno oglašavanje web stranica, projekata, robnih marki ili slično nije dopušteno. Da biste to učinili unatoč ovom pravilu, potrebno je prethodno zatražiti izričito dopuštenje od strane tima za podršku.
 4. Komunikacija između igrača i podrške mora biti na Hrvatski. Tim za podršku može prestati s rješavanjem zahtjeva koji nisu razumljivi (npr. pomoću automatskog prevođenja).
 5. Profil igrača i plemenski profili moraju biti na Hrvatski. Kratki i dobro poznate citati / rečenice na drugim jezicima dopuštene su samo ako se pravilni prijevod na Hrvatski daje neposredno poslije ili prije tog sadržaja.
 6. Igrače tražimo da ne dijele osobne podatke s drugima, jer se ti podaci mogu upotrijebiti za kompromitiranje njihovog računa ili na neki drugi nelegitiman način.

§4) Računi

 1. Igračima je dopušten samo jedan račun na svakom svijetu. Igrači mogu igrati na više svjetova s ​​istim računom ili igrati Tribal Wars s nekoliko računa, pod uvjetom da nisu aktivni na istom svijetu.
 2. Ako igrač odlučuje, iz bilo kojeg razloga, igrati drugi račun na istom svijetu, on mora pokrenuti brisanje računa i pričekati 24 sata prije prijave na novi račun. Nakon toga ne smije se otkazati postupak brisanja starog računa.
 3. Računi igrača obično se uklanjaju iz svijeta nakon 14 dana neaktivnosti.
 4. Zabranjeno je stvaranje i / ili korištenje jednog ili više računa za primarnu korist drugog računa ("pushing"), kao i profitiranje od takvog ponašanja.
 5. Nije dopušteno stjecanje ili pokušaj dobivanja neovlaštenog pristupa računu drugog korisnika. Čak je i pokušaj kažnjiv.
 6. Zabranjeno je dijeljenje lozinki ili drugih vjerodajnica za prijavu s drugim igračima. Ne postoji obveza da tim podrške pomaže u takvim slučajevima.
 7. Ako igrač ne može pristupiti računu i / ili smatra da je račun ugrožen, tim za podršku treba kontaktirati u roku od sedam dana kako bi se osporio vlasništvo nad računom. Nakon ovog vremenskog okvira malo je vjerojatno da će tim za podršku moći vratiti pristup računu.
 8. Ako se upotrebljava značajka "Čuvanje računa", vlasnik računa je isključivo odgovoran za odabir čuvara (sitera), a pretpostavlja se da čuvar djeluje s njegovom suglasnošću. To vrijedi za svaku promjenu koja je izvršena (ili) računu dok je sesija računa aktivna. Svaka šteta koju uzrokuje čuvar računa ne može se vratiti i neće se nadoknaditi. Ako je čuvar prekršio pravila, moguće je da i čuvan račun dobije kaznu.
 9. Korisnici koji igraju s istog uređaja ili mreže (npr. Isto kućanstvo, škola, radno mjesto) moraju to prijaviti u svojim postavkama računa u odjeljku "Dijeljenje veze"
 10. Zabranjeno je koristiti privremene / jednokratne email adrese za registraciju ili korištenje za račun Tribal Wars.
 11. Svaki je igrač odgovoran za valjanost i sigurnost svog računa i unesenih podataka.
 12. Da bismo mogli pružiti naše usluge igračima, oni ne smiju tehničkim sredstvima ili bilo kojim drugim metodama prikriti podatke povezane s računom. Ovo pravilo ne utječe na prava igrača u odnosu na privatnost prema drugim korisnicima (poput upotrebe anonimnog korisničkog imena).

§5) Premium Valuta

 1. Premium bodovi mogu se kupiti samo u službenoj trgovini u igri ili putem mobilnih aplikacija. Kupnja Premium bodova iz drugog izvora zabranjena je, a ti se bodovi mogu ukloniti bez naknade. InnoGames stoga neće pružiti nikakvu podršku za premium valutu koja nije kupljena putem naše službene trgovine u igrama ili u mobilnim aplikacijama.
 2. Strogo je zabranjeno prodavati, kupovati ili ponuditi račune, dijelove računa ili vanjske usluge vezane uz račune u zamjenu za Premium bodove ili bilo koje druge pogodnosti. Jedina iznimka od njih su elementi igre ili značajke koje su izravan dio igre i dizajnirane za interakciju s ekonomijom u igri.
 3. Prijenos Premium bodova među igračima poduzima se isključivo na rizik igrača koji sudjeluju. Ne postoji obveza podrške za pomoć u tim slučajevima. Imajte na umu da se Premium bodovi koje primaju igrači mogu ukloniti retroaktivno u bilo kojem trenutku, primjerice ako su podložni povratnim naplatama (charge-back), dobiveni na prijevaru ili su stekli kršenjem ovdje navedenih pravila. Ako igrač prima Premium bodove iz nepoznatog izvora, tim za podršku treba kontaktirati prije no što ih potrošite.

§6) Botovi i skripte

 1. Tribal Wars mora se igrati s podržanim preglednicima preko službenih web verzija ili službenih i ažuriranih mobilnih aplikacija. Bilo koja vrsta akcije u igri mora biti učinjena ručno ili odabirom dopuštenih skripti i alata.
 2. Botovi, alati, skripte i druga sredstva koja pružaju automatizirane radnje ili repliciraju i / ili omogućuju pristup premium funkcionalnosti zabranjeni su ako nije izričito dopušteno.
 3. Pregled skripti koje se mogu koristiti u igri možete pronaći ovdje.

Pravila trgovine

§7) Ostalo

Pravila o skriptama

Svaka skripta mora biti odobrena od strane tima za podršku. Ako niste sigurni je li skripta ili alat dopuštena, prvo trebate zatražiti od tima za podršku tu informaciju putem sustava podrške. Na forumu se može naći popis dopuštenih skripti.

Primjenjuju se sljedeća pravila:

 1. Zabranjene su sve korisničke skripte (greasemonkey / tampermonkey / ...) ili alati (kao što su proširenja/dodaci pregledniku) sa sličnim ponašanjem.
 2. Skripte mogu izvršiti samo jednu radnju po kliku s izuzetkom naredbi za preimenovanje naredbi, sela ili naslova izvješća.
 3. Skripte ne smiju stupiti u interakciju s pomoćnikom farmi bez posebnog odobrenja tima Tribal Warsa.
 4. Skripta ne smije automatski slati informacije ili reagirati na događaj na vašem računu.
 5. Skripta ne smije fokusirati ili klikniti gumb Napad, Podrška ili Ok u okupljalištu / stranici za potvrdu napada.
 6. Skripte ne mogu poslati napad u vaše ime i ne smiju se koristiti za slanje vojnika automatski ili s manje klikova nego obično.
 7. Skripta ne smije stupiti u interakciju s Premium Exchangeom (Burzom Premiuma).

Tim Tribal Wars može ne odobriti skripte po vlastitom nahođenju, čak i ako se skripta pridržava gore navedenih pravila.

Brze runde

Dodatna pravila igre mogu se primijeniti na brze runde (Speed rounds). Pažljivo pročitatje opise rundi prije ulaska.