Pravila

§1) Jedan račun po igraču

Svakom igraču je dozvoljen samo jedan račun po svijetu (osim čuvanja računa). Dijeljenje vaše šifre sa igračima koji igraju druge račune je strogo zabranjeno. Ukoliko vam je netko ostavio račun, ili ga želite nekome pokloniti postoje samo 3 načina na koje je to moguće napraviti bez kršenja pravila - upoznajte se s njima ovdje.

» više

§2) Više igrača na jednoj internet vezi

Upozorenje: Igra će automatski blokirati neke ilegalne radnje kod dijeljenja veze. Međutim, u nekim scenarijima igra ne može prepoznati da je radnja ilegalna te se igrači u tim slučajevima (navedenim ispod) moraju pobrinuti da ne krše nikakva pravila prije slanja napada.
Primjeri za ovo pravilo: Interakcija - slanje napada, podrške ili resursa igraču koji s vama dijeli vezu. Koordinacija - napadanje, podrška ili slanje resursa istom igraču, s dva ili više računa koji dijele vezu.
Općenito, ukoliko igrači dijele internet vezu (i 24 sata poslije toga) nije dozvoljeno slati resurse, pojačanja, napadati se međusobno ili zajedno napadati druge. Učestalo dijeljenje internet veze treba biti prijavljeno.

» više

§3) Čuvanje računa/sitting

Zabranjeni su kontakti u igri ako su računi povezani Čuvanjem računa (pogledati §2) za bilo koje račune koji su u vezi sa njima. To uključuje sve račune koji su čuvani na toj internet vezi. Također je zabranjeno slanje pojačanja sa tih računa na jednog igrača. Kontakti su zabranjeni 24 sata nakon prekida čuvanja računa.
Računi koji su sittani privremeno dijele vezu s računom koji ih sitta. Samim time, sve što je pobrojeno pod pravilom br 2. vrijedi i kod sitanja računa. Maksimalna dužina sitanja računa je 40 dana. Nakon toga smatramo kako se račun zloupotrebljava odnosno da je originalni vlasnik računa prestao igrati te je to multi račun.

» više

§4) Komunikacija

Vrijeđanje igrača je zabranjeno. Prijetnje i ucjene su dozvoljene samo ako se odnosi na stvari i događaje unutar igre, a ne na stvarni život. Političke, ekstremne, rasističke, pornografske i slične izjave nisu dozvoljene u igri (i na bilo kojem našem mediju) i biti će strogo kažnjavane.

» više

§5) Prodaja računa ili njegovih dijelova

Nije dozvoljeno igrati račune u komercijalne svrhe. Nije dozvoljeno prodavati, kupovati i nuditi druge račune, gradove ili resurse. Trgovina resursima u igri koja uključuje više od jednog svijeta je također zabranjena.

» više

§6) Pushing

Zabranjeno je pravljenje računa u korist nekog drugog računa. Računi koji budu korišteni za pushing drugih računa će biti blokirani. Igrači koji znaju da su pushani od strane drugog igrača također će biti blokirani.

» više

§7) Programske greške / bugovi

Svaki igrač je dužan je prijaviti svaku grešku/bug na koji naiđe. Korištenje ovih grešaka/bugova u svoju korist je kažnjivo.

» više

§8) Skripte i botovi

Igra se treba igrati sa običnim browserom. Botovi, dodatni alati i druge aplikacije koje automatiziraju radnje u igri su zabranjene. Također je zabranjeno korištenje i pokretanje skripti koje se prijavljuju automatski. S brzim izbornikom je moguće izvršavati javascript komande. Ove skripte mogu popunjavati forme (kao broj vojnika za trening u vojarne) i mogu izvršavati jednu naredbu po kliku. Greasemonkey skripte su zabranjene. Svaka vrsta alata ili skripti koja imitira premium je striktno zabranjena i vodi do trajnog blokiranja računa.

» više

§9) Brisanje računa

Račun može biti modificiran, blokiran ili izbrisan iz više razloga. Brisanje se dešava automatski ako račun nije korišten više od 14 dana. U ekstremnim slučajevima račun može biti obrisan na svim svjetovima.

§10) Kazne

Igrači kojima je račun blokiran mogu preko ticket sistema razgovarati s Podrškom koja ih je isključila i razjasniti slučaj.
Blokade, kazne ili brisanje računa neće i ne smiju biti teme javne rasprave npr. na irc-u ili forumu.

Svakako primjetite i da se jednom kupljeni premium bodovi i/ili ostale pogodnosti ne refundiraju u slučaju kršenja pravila i sankcija koje iz toga slijede.

§11) Izmjena pravila i dodaci

Plemena.com.hr i innoGames tim zadržavaju pravo promjene pravila igre bez prethodne najave.